Ponúknite nám

KÚPIME Váš BYT, dom, inú nehnuteľnosť alebo SPROSTREDKUJEME ich PREDAJ. Pre bližšie informácie volajte na 0908 717 300 alebo píšte na info@sbreality.sk.

Tešíme sa na stretnutie a spoluprácu s Vami!

SB Reality Vám ponúka klientský servis, ktorý zahŕňa všetky úkony spojené s predajom nehnuteľností, ako aj právne a hypotekárne poradenstvo. Našou filozofiou je zastupovať záujmy našich klientov a zabezpečiť dokonalý servis a starostlivosť najvyššej úrovne. Osobný prístup šitý na mieru klienta, spoľahlivosť a profesionalita sú základnými predpokladmi pre príjemný a bezproblémový proces transakcie pri kúpe, predaji, prenájme alebo iných investíciách do nehnuteľností. 


Közvetítjük az Ön lakása, háza és egyéb ingatlanának eladását.

Segítünk eladni a lakását, házát vagy egyéb ingatlanát? Ha felkeltettük figyelmét, kérjük, hívja a 0908 717 300 telefonszámot, vagy írjon a sadovsky@sbreality.sk mail címre, vagy személyesen látogasson el a Nádor utca 39 számú, komáromi ingatlanirodánkba.
Bízunk benne, hogy találkozunk, és együtt dolgozhatunk!
SB REALITY ingatlan iroda ügyfélszolgálata teljes ügyintézést kínál, amely magába foglalja az ezzel összefüggő tevékenységeket, valamint a jogi és jelzálog tanácsadást. Filozófiánk, hogy ügyfeleink érdekeit képviseljük és legmagasabb szintű kiváló szolgáltatást nyújtsunk. Személyre szabott megközelítés szemlélete szakmai előfeltételei munkatársaink részéről, hogy a vásárlás, eladás, bérlet vagy egyéb ingatlanbefektetés megbízható, kellemes és problémamentes folyamat legyen.